Cena operace
Dobrý den, je to 14 dní, co jsem po operaci křečových žil. Byla jsem ve vojenské nemocnici v Olomouci a jsem velice spokojená s přístupen a výkonem místních lékařů. Byla jsem hospitalizována 5 dnů a platila jsem jen 240 kč za pobyt. Pojištovna moje je 201, takže také vojenská a vše mi hradila. Ještě mne čeká jedna operace, druhé nohy a dá se říct, že se i těším. Každý mě od klasické operace zrazoval, že je to prý drastické a bolestivé, ale opak je pravdou. Co mě bolelo, tak hned po probuzení noha, ale to je normální. Píchli mi analgetika a bylo po bolesti. Další dny jsem už na bolest nic nepotřebovala. Takže se nebojte a jděte do toho a zavčas, než se vám začnou objevovat i jiné problémy spojené s tímto onemocněním. S pozdravem Jana.
Dobrý den,
mohu se ještě zeptat, zda jsou po operaci viditelné jizvy?
Moc děkuji,
Radka
Dobrý den, odepisuji se zpožděním, tak se omlouvám. V tříslech mám
asi 2 cm. jizvu, která dnes po skoro 5 týdnech po operaci je dobře
zahojená a počítám s tím, že ještě bude nějaký ten týden vidět.
Další větší mám u kotníku, a další dvě menší nad a pod kolenem, ale
ty byly tak malinké, že už ani nevím pořádně kde byly. snad Vám to bude
takto stačit
. S pozdravem, Jana .
No mě přijde zaháknutí žíli a její vyrvání vtěle, aby se nekde v hlavní tepně protáhla dovnitř a následné její podvázání dost drastická věc. Je to znát i na tom že jetoléčba stará jak Jeruzalém a jediné co se na ní změnilo je to 6e Vám dnes mohou podvázat i ostatní hlavní tepny, aby bylo menší riziko recidivi. Jinak všechny lidi co znám mají křečáky zpět.Čím to asi bude, určitě né šetrností operace.
a nedají se léčit žíly třeba i laserem nebo ultrazvukem? (možná hloupá otázka, opravdu o tom nic nevím a tak zjištuji co se dá). Já mám křečové žíly na stehně pravé nohy po 2 těhotenství a nejen že to nevypadá hezky ale občas mě stehno i pálí…děkuji.
« 1

Cena operace
Dobrý den,
zajímalo by mě, kde se nejlevněji v Praze šetrně operují křečové žíly ( velké na stehnech i lýtkách). Všude píší cca 30.000 Kč. Nevím, jestli za jednu nohu nebo za obě a zdá se mi to drahé. Má někdo zkušenosti s klasickou operací na pojišťovnu? Děkuji, Radka